Hela SverigeStockholmVid dödsfall

Begravningsbyrån Blue heaven AB

Vi tillhandahåller samtliga begravningstjänster i alla Sveriges städer och transporterar kroppar från Sverige till andra länder och vice versa, med hänsyn till den heliga religionen islam. Möjlighet finns till samtal och hjälp till bistånd från svenska organisationer (i bidragsberättigande fall)

Urnor

Urnor för gravsättning Det finns ett antal olika urnor att välja på, här nedan kan ni se några av de modeller Blue Heaven har. Tryck gärna på bilden för att få se den i full storlek.

Blommor

Blommor vid begravningar och personliga avsked är ett sätt att visa sina känslor och vackra minnen. Blue Heaven begravningsbyrå hjälper gärna till att skapa ett vackert och kärleksfullt avsked.

Kistor

Det finns ett stort antal kistor att välja mellan i olika prisklasser och utföranden. Hos Blue Heaven begravningsbyrå kan du se allt från kistor i traditionella utföranden och färger till designade kistor.

Begravning

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det kan vara svårt att hantera och veta hur man ska gå vidare. Begravningen är ett sätt att hedra den avlidna och att ta farväl.

Boutredning

Vid ett dödsfall är det många juridiska och praktiska frågor som uppkommer. Enligt den juridiska expertisen är arvsrätten ett av de mest komplicerade rättsområdena i svensk lagstiftning

Övriga tjänter

Lokala, nationella och internationella transporter med flyg, begravningsbil och exklusiv begravningsbil

Tel: 08 – 400 200 66

Mobil: 070 – 45 45 431

VD: Jafar  Karimpour

Telefontider: Alla dagar: 08.00–21.00

Besökstider:  Mån-Fre: 08.00–20.00       I        Lör: 09.00–18.30     I     Sön: 10.00–18.30

Adress: Kaskögatan 8, 164 76 Kista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button