BAKGRUND

Muslimer som befinner sig i Sverige har vissa unika behov i olika aspekter av sina vardagliga liv. Alltifrån sökning för den närmaste lokala Gudshus, till muslimsk begravning osv. Då dessa aspekter inte rutinmässigt är tillgänglig för allmänheten, kan de orsaka vissa svårigheter för den muslimska individen för att hitta till dem.

SYFTE & MÅL

muslimsk.se är ett initiativ av Imam Ali Islamic Center i Järfälla. (Läs om centret här: https://imamalicenter.se/sv/om-oss). Den är en informationshemsida som strävar efter att sammansätta den största samlade sökbara databasen, med hänvisningar och förklaringar på var och hur man kan finna lösningar till alla de diverse vardagliga behoven som svenska muslimer må ha under sina vardag. Målet är att underlätta muslimens vardag och tillvaro i sverige.

VÄNLIGEN OBSERVERA!

muslimsk.se tar inte något som helst ansvar gällande de tjänster som erbjuds eller förhållanden som råder i de hänvisade tredje part. Vi utgår endast ifrån vad dessa har informerat oss direkt eller indirekt genom deras officiella kanaler.